4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Bæltetasker

Bæltetasker eller de såkaldte “hip packs” er de seneste par år blevet ret populære. Især om sommeren, hvor mange ikke går med jakke og derfor ikke har nogle lommer, kommer bæltetasken til sin ret. Andre køber den for at undgå lommetyveri på rejsen.

Lazy loading test image

Hvorfor vælge en bæltetaske?

Mange vælger en bæltetaske fremfor en skuldertaske, da bæltetasken sidder tæt til kroppen, og dens indhold er nem at komme til. En bæltetaske er også let at have på, mens du har en anden taske på, og den er derfor et godt alternativ til skuldertasken. Den traditionelle bæltetaske er lavet til at blive sat fast i bukserne på samme måde som et bælte. Dog bruger mange bæltetasken over den ene skulder, hvilket nogle nyere designs også er beregnet til. Bæltetasker fås i forskellige størrelser og farver. Størrelsen på din kommende bæltetaske kommer an på, hvor meget du skal have med i den. Om det skal være en fast kompagnon i hverdagen, eller om det udelukkende er til pas, kontanter og dankort på sommerferien.

Undgå lommetyveri med en bæltetaske

Med en bæltetaske kan du opbevare værdifulde ting, så du hele tiden kan se dem. Derfor vælger mange en bæltetaske, når de skal på ferie eller festival. En bæltetaske der hænger på dit bryst eller sidder foran som et bælte, kan give ro i sjælen, da du hele tiden har dine penge og mobil under opsyn. Vores slankeste model har endda indbygget RFID beskyttelse, så dine kortoplysninger ikke kan stjæles trådløst.

Lazy loading test image

Bæltetasker til outdoor brug

En bæltetaske kan også være meget brugbar i andre situationer end på festival eller på ferie for eksempel. Bæltetasken er smart da den er dejlig nem at have med sig rundt omkring. Samtidig kan man opbevare en masse i bæltetasken, så de er lige ved hånden. Det er også her at bæltetasken er god til outdoor brug. Man kan have mange redskaber i den, som man skal bruge i naturen. På den måde er den en masse ekstra "lommeplads". Mange bæltetasker til outdoor er også lavet i noget mere holdbart materiale for at kunne holde til alt det den kan blive udsat for.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har en masse forskellige slags bæltetasker i vores sortiment. Det betyder også at vi har et lækkert udvalg fra forskellige mærker. Vi går efter at have de bedste bæltetasker samt de bæltetasker med en masse funktionalitet. Du kan helt sikkert finde den bæltetasker du står og mangler her på siden. Vi har blandt andet bæltetasker fra mærker som Fjallraven og Patagonia.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00