4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Båludstyr

Bål og hygge bliver ofte forbundet med hinanden, og det forstår man jo godt. Der er intet mere hyggeligt end at være samlet rundt om et varmt bål. Om det så er i haven, sommerhuset eller ude i naturen, kan et bål få øjeblikket til at virke helt specielt.

Lazy loading test image

Båludstyr til alle lejligheder

Hos os finder du alt det båludstyr, du kunne drømme om. Vi har båludstyr til dig, der skal på friluftstur og gerne vil tænde bål i naturen. Og hvis du ønsker at lave bål som en rigtig outdoor ekspert, skal du måske have økse og ildstål med på tur? Når du er på friluftstur, er der noget magisk over at lave mad over bål, eller sidde og koge vand til en kop kaffe. Er du mere til bål i haven, kan det være, at du skal udfordre det klassiske snobrød og prøve et vaffel -eller burger jern af. Vi har også pander og gryder, så du kan lave et rigtigt måltid over bål.

Værktøj til at tænde bål

For at lave et bål er der flere forskelloge ting man skal bruge. Det er ikke nogen hemmelighed at man skal bruge brænde for at lave et bål. Men der skal også ild i brænde for at man kan kalde det et bål. Hvis du er helt hardcore til outdoor livet, kan det også være at du vil skaffe brændet selv. Til dig kan vi selvfølgelig tilbyde en økse, så du kan lave brænde selv. Når du så skal have gang i bålet, kan man ikke komme udenom ildstål som båludstyr. Med ildstål kan du tænde et bål på helt gammeltdags manér.

Lazy loading test image

Båludstyr til madlavning

Udover at et bål kan lave varme på de kolde aftener, så er det også rigtig godt at lave lækkert mad over. Dog kan dette ikke bare gøres uden noget båludstyr til madlavning. Der er nogle essentielle ting der er smarte at have hvis du gerne vil lave mad over bål. Det kan for eksempel være gryder til bål, pander til bål, eller endda vaffeljern til bål. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af båludstyr til madlavning. Det er vigtigt og mad over bål er noget helt for sig selv.

Lazy loading test image

Mærker

Vores båludstyr er nøje udvalgt for at vi kan tilbyde det bedste kvalitet på markedet. Det er vigtigt at have noget godt grej med sig på sine outdoor ture, ellers kan det nemt være en lang tur. Det gælder selvfølgelig også båludstyr. For at have et ordentlig bål og kunne lave god mad skal man også have noget ordentligt båludstyr. Vi har blandt andet fra mærkerne, Petromax, Muurikka, og Trangia.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00