4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame shorts & Skirts

Vi har mange shorts, der egner sig perfekt til vandreture og andre friluftsture. Men disse shorts er mindst lige så gode til storbyferier. Vores dame shorts er nemlig luftige eller meget åndbare.

Lazy loading test image

Shorts til damer

Skal du på friluftstur, fylder et par shorts ikke meget i tasken. Derudover tørrer de hurtigt og kan ikke undværes, hvis solen titter frem, og det bliver varmt. Du skal tænke på, at hvis du er på f.eks. vandretur, genererer du meget energi og varme, fordi du hele tiden bevæger dig. Her er det virkelig rart at have muligheden for at kunne skifte til et par shorts. Hvis du ikke får brugt dine shorts på turen, er det på ingen måde spildt. Mange af vores shorts til kvinder er klassiske i designet og kan sagtens bruges til hverdag også. Foretrækker du outdoor-looket, laver Fjällräven nogle gode shorts, der er mere rå og frilufts-agtig i designet. Udover short har vi også outdoor nederdele til damer, da nogle kvinder foretrækker en nederdel fremfor shorts. Vores nederdele er svedtrnasporterende, åndbare og luftige.

Skirts til damer

Det kan også nogle gange være så varmt at shorts kan blive trælse og klistret at have på. Her komme nederdelen i spil. Det smarte ved en nederdel er netop at man kan få lidt mere luft til benene hvis det er en meget varm dag. Nederdele kan fås i flere forskellige længder alt efter hvad man vil have. En nederdel er som sagt et rigtig godt valg hvis det er meget varmt, men der er typisk også lidt mindre lommer i, så det skal man også tænke over.

Lazy loading test image

Shorts og skirts kontra bukser

De fleste mennesker ved at lange outdoorbukser er meget funktionelle i naturen. Der er massere af lommer i, og plads til en masse lækkert outdoor grej. Dog kan lange outdoor bukser også være meget svære at have på en varm sommerdag. Det kan hurtigt blive svedigt og klamt på benene. Det er her dame shorts og nederdele kommer ind i billedet. Med et par shorts kan du få mere luft til benene og føle dig mere fri. Det gælder også nederdelen og her føler du dig næsten mere fri i varmen.

Lazy loading test image

Mærker

Hos Trekk-Sale går vi meget op i at have alt det bedste tøj og grej til din outdoor tur. Det gælder selvfølgelig også når vi snakker om dame shorts og skirts. Vi har et super bredt udvalg, så du kan finde lige præcis det du har brug for. Vi har blandt andet fra mærker som Fjallraven, Patagonia, og Didriksons.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00