4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame skjorter & t-shirts

En god dame skjorte eller t-shirt er belejlig i mange situationer. Vi har et stort udvalg af hverdags t-shirts til kvinder.

Lazy loading test image

Flotte skjorter og t-shirts til damer

Vores skjorter og t-shirts til kvinder varierer bredt i materiale og tykkelse. Vi har både t-shirts og skjorter udviklet til outdoor brug og friluftsture, som er åndbare og svedtransporterende, og vi har hverdagstrøjer produceret i bomuld. Vi har sågar også et par t-shirt kjoler fra Fjällräven, der er perfekte til sommervejret. Når det kommer til design og farver, kan du både finde klassiske trøjer og basic trøjer, som du aldrig går galt i byen med. Du kan også finde skovmandsskjorter til kvinder, stripede t-shirts og flotte farverige trøjer. De fleste dame skjorter og t-shirts er faconsyet, så de klæder kvindekroppen.

Dame skjorter

Lige meget om du er et kæmpe natur menneske og er en masse i naturen eller blot engang imellem vil en skjorte være super god at have. Vi har et lækkert udvalg af skjorter og skovmandskjorter, så du er klar til naturen. Der er en masse forskellige designs og former for skjorter, så du kan 100% finde en skjorte der passer til dig. Både hvis du tænker på funktionalitet og udseende. Skjorter er ofte også meget robuste, så de kan holde til en masse. Det vil sige at du nemt kan tage den på i naturen.

Lazy loading test image

Dame T-shirt

Vi har selvfølgelig også en masse lækre t-shirts, som du kan bruge både i hverdagen, men også når du er på outdoortur. Det vigtige ved en t-shirt er at den sidder godt og behageligt, så den ikke irritere. Samtidig er mange af vores t-shirts svedtransporterende, så den er god at have på i varmen og mens du er fysisk aktiv. Derfor kan vores t-shirts til damer bruges til outdoor også.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har en masse lækre t-shirts fra en lang række dejlige tøj brands. Vi har selv udvalgt vores mærker for at kunne garantere, at du får det allerbedste. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde det bedste i alle prisklasser til vores gæster her på siden. Derfor har vi mærker som, Fjallraven, Patagonia, og Smartwool. Derudover har vi også svedtransporterende og åndbare trøjer, som er gode til vandreturen, klatring eller til at dyrke sport i.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00