4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Damesko

Vores damesko er udviklet og produceret til at være gode at gå i og støtte foden bedst muligt. I denne kategori finder du blandt andet forskellige vandresko, der egner sig til forskellige distancer og opbakninger. Du finder også gode hverdagssko, som er behagelige at gå i.

Lazy loading test image

Gode funktioner i damesko

Damesko kommer med mange forskellige funktioner og egenskaber, og det kan derfor være en god ide, at du skaber dig et overblik over dine behov. Skal din sko være 100% vandtæt og måske have en Gore-Tex membran, eller har du brug for en åndbar sko. Skal skoene være meget slidstærke, eller er dette ikke nødvendigt. Nogle sko er gode til ujævnt underlag og har en sål og pasform, der er god til at gå langt i. Der er altså en masse overvejelser, du kan gøre dig, så du får valgt et par sko, der indeholder de nødvendige funktioner for dig. Og sidst men ikke mindst, skal du vægte pasformen og komforten højest. Det er ligemeget, at skoen har den rette åndbarhed og er god til at dyrke motion i, hvis den ikke sidder rart på foden.

Vandresko til damer

Skal du på vandretur, er en vandresko oplagt. En vandresko er robust og kan holde til udfordrende terræn og en tung rygsæk. Det kan den fordi, at den har en hård sål og generelt er en stiv sko. På den måde skåner og støtter skoen dine fødder. Det er vigtigt, at du kigger i beskrivelsen af vandreskoene, da de ikke allesammen er lige stive og derfor ikke er egnet til samme længde vandreture. Der findes også lette vandresko. Det vil sige, at du kan få en sko, der støtter din fod optimalt, men ikke er helt lige så stiv og hård, som en almindelig vandresko er. En let vandresko er god til hverdagsbrug, hvis du f.eks. går ture i skoven eller går mange kilometer i løbet af dagen.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal ud og investere i et par nye damesko, er der flere ting du skal spørge dig selv om inden. For hvilket par du skal have kommer meget an på dine behov. Det kan være at du godt kan lide at gå en masse, så vil et par vandresko med ekstra støtte være helt ideelle. Det kan også være du bare gerne vil have lidt ekstra støtte, eller en mere behagelig sko at gå rundt i. Der kan være mange ting, som man skal tænke på. Det vigtigste er bare at spørge sig selv om til hvad og hvordan man vil bruge skoen. På den måde kan man allerede komme langt og finde sin næste damesko. Du kan se under de forskellige sko hvad de kan og ikke kan. På den måde kan du hurtigt og nemt finde den rette damesko til dig.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har et super bredt udvalg af sko til alle slags forhold. Vi sigter efter hele tiden at have noget forskelligt på lager for at vi kan tilbyde sko til lige præcis dine behov. Vi håndplukker selv vores varer for at vi selv kan stå inden for det vi tilbyder dig. Vi har blandt andet valgt sko fra mærker som Salomon, Hanwag, og Haglöfs.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00