4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Dame strømper

Mange mennesker undervurderer vigtigheden af et godt par strømper. Både strømpens form og materiale spiller en større rolle, end mange tror. Skal du f.eks. på vandretur, er det et kæmpe no-go at pakke dine almindelige bomuldsstrømper. I dette tilfælde har du brug for en åndbar, tætsiddende strømpe.

Lazy loading test image

Damestrømper til outdoor -og hverdagsbrug

Damestrømper kommer i mange afskygninger. Alt efter årstiden kan du købe ankelstrømper eller længere strømper designet til kvinder. Det er ikke kun længden på strømperne der varierer, materialet og tykkelsen er også forskellig fra strømpe til strømpe. Derfor er nogle strømper bedre i koldere vejr, mens andre er perfekte til varmt vejr. Skal du på vandretur eller bruge dine strømper ved anden aktivitet, er det vigtigt, at strømperne er åndbare eller temperaturregulerende. Kan dine fødder ikke komme af med varmen, vil du få vabler. Uld er et temperaturregulerende materiale, der bruges i rigtig mange outdoor strømper til både kvinder og mænd. Uld er godt, hvis du fryser, men en tynd strømpe af uld er også god i sommermånederne, netop fordi uld er temperaturregulerende og svedtransporterende.

Vælg de rigtige strømper til kvinder

Når du skal vælge strømper til kvinder, når man snakker outdoor brug, skal du overveje, hvad du præcist skal bruge dem til. Skal du gå meget, skal strømperne støtte foden og sidde ekstremt godt. Skal du sidde stille, f.eks. i en kano eller rundt om et bål, er strømpens varmeevne vigtigere. Derfor fås damestrømper i forskellige tykkelser og med forskellige egenskaber. Typisk hedder strømperne light, hvis de er tynde, og medium eller heavy, hvis de er tykkere i kvaliteten. Jo kraftigere en strømpe er, jo mere polstring er der afsat på de mest udsatte steder på foden, som er tæer, hæl og knyst. God polstring kan være med til at forebygge vabler, og det er derfor ikke ligemeget, hvilken strømpe du vælger.

Lazy loading test image

Materialevalg

Alle damestrømperne har en eller anden grad af uld i sig, for at give fødderne det bedst mulige klima. Når der er uld i strømperne, bliver de naturligt lugt-resistente og temperaturregulerende. En strømpe, der indeholder uld, giver altså den bedste håndtering af fugt, når du bevæger dig under varmere himmelstrøg eller blot får varmen i løbet af dagen på vandreturen. Modsat vil en uldstrømpe også tilføre dig meget varme, hvis dine fødder bliver kolde. Døjer du med varme eller kolde fødder til hverdag, anbefaler vi klart, at du køber et par strømper til kvinder i uld.

Lazy loading test image

Fordele ved højre/venstre strømper til kvinder

Vælger du et par damestrømper fra Falke, får du højre og venstre strømper til kvinder. Det betyder, at strømperne er syet, så de passer til enten din højre eller venstre fod. På den måde undgår du, at der er for meget overskydende materiale ved tæerne. Du opnår samtidig en strømpe, der sidder mere til omkring foden og føles skræddersyet.

Mærker

Damestrømper er ikke altid bare damestrømper. Hvis man er ude på en god lang gåtur, kan strømperne meget hurtigt blive din fjende, hvis de ikke er ordentlige. Derimod kan de omvendt også blive guld værd hvis de er ordentlige. Det gælder om at have de strømper til kvinder de passer bedst til en selv, og som man bedst selv kan lide. På baggrund af dette har vi også et meget bredt udvalg af damestrømper på lager. Det har vi for hele tiden at kunne tilbyde dig lige præcis de damestrømper du har brug for. Vi har for eksempel strømper fra mærker som, Falke og Smartwool.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00