4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Drikkedunke

Står du og skal på tur, så er en drikkedunk helt uundværlig. Skal du vandre, cykle eller bare tilbringe sommerdagene i naturen, så er det vigtigt, at du har massere væske på dig, så du ikke dehydrerer. Vi har både drikkedunke til store og små, så du sagtens kan tage dine børn med på tur.

Lazy loading test image

En god drikkedunk til hverdag og friluftsture

Det er altid en god ide at have en vanddunk inden for rækkevidde. Det gælder både i hverdagen, når du går på arbejde eller i skole, men specielt når du er på vandretur eller på anden vis er fysisk aktiv. Står du overfor en friluftstur, vil det være smart at investere i en god drikkeflaske, da du netop også kan bruge den, når du kommer hjem igen. Hvis du skal på vandretur, anbefaler vi, at du køber en drikkedunk, som er let at drikke af, selvom du er i bevægelse. En drikkedunk med sugerør egner sig perfekt til dette formål og er generelt god, når du dyrker motion. En drikkeflaske som skal med på vandretur bør også kunne sættes fast på din rygsæk, så den er lettilgængelig, mens du går.

Hvilken størrelse drikkedunk skal du vælge?

Der findes flere forskellige størrelser af drikkedunke. Vi har blandt andet drikkedunke i størrelser, som 1 liter, 0.6 liter, og 0.75 liter. Grunden til at drikkedunke bliver lavet i flere forskellige størrelser, er også fordi at de er gode til hver deres formål. En mindre drikkedunk med plads til mindre er for eksempel rigtig god til de kortere gåture og have med på arbejde/skole. Det er den ikke er så stor og nem at have med. Derimod hvis du skal på en længere tur, hvor der måske er langt imellem vandposterne kunne en større drikkedunk være rigtig god. Dog er det selvfølgelig stadig op til en selv hvad man allerhelst vil have med i sin rygsæk.

Lazy loading test image

Sådan renser du din drikkedunk

Først skal du skille din drikkedunk ad. Fjern låget, silkone og hvad der ellers er. Tjek om din drikkedunk kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Hvis den ikke kan tåle opvaskemaskinen, så skal du vaske den i varmt vand med en mild opvaskemiddel. Husk at vask alle delene. Brug din opvaskebørste, gerne en hård en, eller anskaf dig en flaskerenser. Du kan eventuelt stille din drikkedunk i blød i en halv times tid, når du vasker den.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har flere forskellige varianter af drikkedunke på lager. Vores udvalg er bredt for at du kan finde den, som passer bedst til dig. Vi har drikkedunke i flere forskellige designs og farver. Vi går efter at kunne tilbyde dig høj kvalitet. Dette er også en af grundene til at vi balndt andet har mærker som, Primus og Camelbak.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00