4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Duffelbags

Rejser man rundt i verden på skisportssteder eller til eksotiske feriesteder, ser man ofte den ikoniske duffelbag blive brugt som rejsetaske. En duffelbag er en robust allround taske, der kan holde i mange år og som kommer i alle størrelser og afskygninger.

Lazy loading test image

En solid og robust taske

Alle duffelbags er udført i kraftigt slidstærkt nylon, som holder i mange år. Det gør samtidig tasken utrolig modstandsdygtig mod vind og vejr. Denne robuste taske er oplagt at tage med på tur og rejser. Den er både god i det fri og i lufthavnen, da den kan tåle at få nogle tæsk. Duffelbags kommer i alle størrelser, og vi kan derfor dække dig ind, ligemeget om du skal på jordomrejse, sheltertur eller træningslejr. Mange duffelbags har både skulderstropper og mulighed for at blive båret på ryggen. Dette gør duffelbaggen til en alsidig taske, som du kan bruge til mange forskellige formål.

Perfekt til outdoor ture i hele verden

Den helt klassiske duffelbag fra The North Face er især populær blandt bjergbestigerne på Mount Everest. Her bruger de den såkaldte Basecamp Duffel til at opbevare deres grej i lejren, og til den store rejse ind og ud af landet. Duffelbags har en stor åbning i toppen af tasken, hvilket giver et godt overblik over indholdet, og blandt andet derfor er duffelbags perfekte til outdoor ture. Alt efter hvilken tur du har i tankerne, kan du finde duffelbags med forskellige rumopdelinger og lommer. Kort sagt er en duffelbag en god outdoor taske fordi, at den er slidstærk og i de fleste tilfælde vandafvisende. Den har gode rum og lommer til alt ens udstyr og tøj, og så kan den bæres på ryggen.

Lazy loading test image

Forskellige størrelser duffelbags

Duffelbags er som nævnt tidligere meget robuste og perfekte til at rejse rundt med. Det er dog ikke altid at rejserne er lige lange og man skal have lige meget med i tasken. Derfor kan man få duffelbags i mange forskellige størrelser. Man kan blandt andet finde duffelbags der har en volume på 30L, 50L, og 70L. Med en duffelbag i den rette størrelse kan du pakke dine ting smart ned, så det fylder mindst muligt i bilen, eller hvis du skal med fly. Så slipper man for at pakker til 3 dage ned i en meget stor taske til formålet.

Lazy loading test image

Mærker

Fælles ved alle duffelbags er at de kan foldes sammen, så de næsten intet fylder, derudover er de alle også super robuste og kan holde til en masse. Det er lige meget om det er en tur i naturen eller en tur ud at flyve. Det sted der er forskel på duffelbags er så hvordan de er designet. Det er meget forskelligt fra mærke til mærke hvordan de har valgt at designe deres duffelbags. Derfor har vi også duffelbags fra flere mærker, for at kunne tilbyde det bredest mulige udvalg til dig. Vi har blandt andet fra mærker som The North Face, Helly Hansen, og Sea To Summit.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00