4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Frysetørret mad

Skal du på en længere tur i naturen, uden mulighed for indkøb, er frysetørret mad helt genialt. Der er mange fordele ved at tage frysetørret mad med på friluftstur. Frysetørret mad er nemt at have med, det er nemt at lave, og så smager det godt. Vi forhandler også gluten -og laktosefri frysetørret mad, så der er noget for alle.

Lazy loading test image

Frysetørret mad til outdoor ture

Frysetørret mad er nemt og virkelig hurtigt at lave, når du kommer frem til lejeren sidst på dagen. Du skal nemlig bare tilføre den mængde kogende vand, som der står på pakken, røre rundt og vente lidt. Det gode ved frysetørret mad er, at det er meget næringsrigt. Så hvis du har været aktiv hele dagen, er frysetørret mad helt perfekt til at fylde dine depoter op igen. Derudover vælger mange frysetørret mad, fordi det ikke fylder eller vejer særligt meget. Skal du afsted på f.eks. vandretur, vil du hellere have for meget end for lidt mad med. Og du kan med ro i sindet købe ekstra poser af frysetørret mad, da det er langtidsholdbart, og du derfor bare kan tage det med på din næste tur, hvis du ikke får det spist.

Hvordan laver man maden?

Når du skal tilberede din frysetørret mad er det super simpelt. Det er noget af det nemmeste man overhovedet kan. Der er stort set intet der går galt. Der er to former for tilberedning af frysetørret mad. Den første er hvor du hyelt simpelt bare hælder kold vand ned i posen. Så bliver nogle varmelegemer aktiveret og varmer vandet op. På den måde bliver den frysetørret mad så tilberedt. Den anden form er hvor man selv skal koge vandet. Så hælder man det kogende vand ned i posen og venter. Der står også altid på posen med frysetørret mad hvordan man tilbereder maden. Så følg altid instruktionen.

Lazy loading test image

Vores udvalg af frysetørret mad

Man kan få mange forskellige retter med frysetørret mad. Det er en af de hyppigst brugte metoder af militæret til at kunne tilberede hurtig mad. Derfor er frysetørret mad altid at finde i militærets feltrationer. Derfor er der bland andet også udviklet en masse lækre retter. Vi tilbyder for eksempel chili con carne, bøf strogranoff med ris, og karry kylling med ris.

Lazy loading test image

Mærker

Frysetørret mad kan komme fra mange forskellige mærker. Hvert mærke har deres sammensætning og opskrift af de forskellige retter. Der kan også være forskel på hvordan man laver det frysetørret mad afhængig hvilket mærke maden kommer fra. Vi har ud fra erfaring valgt det vi synes er bedst, og vil dele med jer. Vi går efter at kunne tilbyde det bedste og det føler vi at vi kan. Vi har blandt andet frysetørret mad fra mærkerne Forestia og Trek´n Eat.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00