4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Gaiters

Skal du igennem højt vådt græs, eller har du brug for lidt ekstra længde på dine støvler, kan et par vandtætte gaiters være en rigtig god løsning. Gaiters er lavet af vandtæt materiale, og kan let sættes uden på dine sko eller støvler og omkring bukserne. På den måde sikrer de, at du ikke får vand i støvlerne.

Lazy loading test image

Hvorfor skal man bruge gaiters?

Gaiters er altid gode at have med på vandreturen. Gaiters er nemlig et stykke kraftigt stof, som sættes udenpå bukserne og vandrestøvlerne. På den måde sikre gaiters at man ikke får vand ind i skoene. Gaiters er desuden med til at give ekstra varme til benet, så du ikke kommer til at fryse. Gaiters fås i mange forskellige mærker, størrelser og farver.

Hvilke funktioner skal man gå efter ved gaiters?

Gaiters fås i mange forskellige modeller og prisklasser alt efter behovet. Det er vigtigt at de har nogle gode stropper og spændingsmuligheder så de sidder godt omkring sko og bukser. En anden vigtig funktion i gaiters er vandtætheden. Det er vigtigt at finde nogle gaiters som kan holde vand ude, så man ikke får våde tæer.

Lazy loading test image

Fordele ved gaiters

Gaiters er gode at have med fordi de ikke fylder meget. Med gaiters opnår man den perfekte kombination mellem sine vandrestøvler og gummistøvler. Man beholder komforten fra vandrestøvlerne, men får samtidig vandtætheden og beskyttelsen fra gummistøvler. De er desuden nemme at have med til når man skulle få brug for dem, hvorimod gummistøvler fylder noget mere.

Lazy loading test image

Mærker og priser

Gaiters fås fra mange forskellige brands og i mange prisklasser. Vi anbefaler at man køber nogle velkendte mærker, da det oftest også er her man får kvaliteten, som er testet af mange gange. Vores gaiters koster typisk mellem 300-900 kr. da det er vigtigt at få nogle som er solide. Vi har gaiters fra bl.a. Fjällräven og Sea To Summit.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00