4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Hængekøjer

Med en outdoor hængekøje kan du tilbringe timevis i haven eller naturen, mens du ligger dejligt og komfortabelt. Der findes flere forskellige outdoor hængekøjer, så det burde være muligt at finde en, som du ligger godt i og samtidig synes er pæn.

Lazy loading test image

Hængekøjer til udendørs brug

Hængekøjer er geniale til mange formål. Du kan ligge og sole dig i haven, mens du læser en god bog. Eller du kan tage den med på tur og sove under stjernerne. Vores hængekøjer er lette at pakke sammen, så de ikke fylder særligt meget. Du kan altså tage dem med ud i det blå uden nogen problemer. Skal du bruge din hængekøje om sommeren, er det en god ide at vælge en, som er åndbar. Med en åndbar hængekøje kan du komme af med varmen, når du ligger og solbader. Hvis du vælger en god og solid hængekøje, vil den kunne holde i mange år, og du vil kunne tage den med på et hav af forskellige outdoor ture. Med andre ord, er det alle pengene værd at investere i en kvalitets hængekøje.

Sov en nat i din hængekøje

Der er intet isolering i en hængekøje, og der er derfor ikke noget, som beskytter dig mod kold luft eller vind. En varm sovepose er selvfølgelig en god ide, men det vil tit ikke være nok. Du skal putte et liggeunderlag ned i hængekøjen, som kan isolere mod den kulde, der kommer nedefra. Der findes både 1-mands hængekøjer og hængekøjer til 2 personer. Du kan derfor både sove alene eller dele oplevelse med en anden, alt efter hvilken hængekøje du vælger. At sove udenfor i en hængekøje er for mange en helt særlig og fantastisk oplevelse, og det kan klart anbefales til alle, der ikke har prøvet det endnu.

Lazy loading test image

Kan man bruge en hængekøje alle steder?

Når man snakker om hængekøjer tænker mange på de helt klassiske hængekøjer, hvor man skal bruge to pæle til at hænge den op med. Dog er det ikke altid, at man lige har to pæle med gevind til rådighed, når man står ude naturen. Derfor er hængekøjer til outdoor brug designet sådan at man kan hænge dem op mellem to træer. Det vil sige at det eneste man skal bruge, er to træer der står tæt nok på hinanden. På den måde kan man hænge sin hængekøje nemt op i skoven eller lignende steder. Hvis man blot hænger hængekøjen rigtigt op mellem de to træer, kan den bære en masse uden problemer.

Lazy loading test image

Mærker

Hængekøjer kan komme i mange forskellige designs. Hvert firma har deres design og ide til hvordan en hængekøje kan være mest funktionel, men samtidig have høj komfort. Vi går også meget op i at have det bedste af det bedste at tilbyde til jer. Vi sigter efter høj komfort, men med massere af funktionalitet. Det er også derfor vi selv udplukker de hængekøjer vi har på hylderne og kan tilbyde dig. Vi sørge for at have noget til alle situationer og alles smag. På den måde kan vi være sikre på at ramme så bredt som muligt. Vi har for eksempel hængekøjer fra mærker, som Ticket To The Moon og Sea To Summit.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00