4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre shorts

Når sommeren kommer, og det bliver varmt udenfor, er et par gode shorts fuldstændig uundværlige. Vi har outdoor shorts, der er gode til vandreturen, camping og andre former for primitiv tur ud i det fri. Vi har også shorts, der er perfekte til almindelige ferier eller hverdagen i sommermånederne.

Lazy loading test image

Shorts til mænd

Står du og mangler et par gode, solide herre shorts til din næste friluftstur, har vi en masse at vælge imellem. Flere af vores outdoor shorts er vandtætte, åndbare og kommer med forstærkninger på. Disse modeller er perfekte til dig, der bruger meget tid ude i naturen. Vi har både herre shorts med kortere og længere ben, så der er noget til enhver smag. Lommerne på shortsene varierer fra model til model, ligesom materialet og designet gør. Det er derfor muligt at finde et par gode shorts, ligemeget hvilket tur du har i tankerne. Udover alle vores outdoor shorts har vi også klassiske shorts til mænd, du kan bruge til alverdens forskellige formål.

Shorts til friluftsturen

Skal du bruge nogle gode slidstærke shorts til f.eks. fjeldet eller en friluftstur, bør du se efter modellerne, der er forstærkede bagpå med kraftigere materialer. De kan lettere modstå skarpe genstande, ru overflader, og hvad der nu ellers lige måtte dukke op på en friluftstur. Vi har flere vandafvisende og åndbare modeller, der egner sig perfekt til vandreture og motion. Skal du være meget aktiv i dine short, eller skal du på tur, hvor der er meget fugt i luften, skal du vælge et materiale, der tørre hurtigt.

Lazy loading test image

Short der passer til dit behov

Skal dine short være lettere i materialet til f.eks. en almindelig storbyferie, hverdagsbrug eller til cykelferien, har vi også shorts til dette behov. Både Haglöfs og Fjällräven producerer begge lettere modeller, som også er langt mere åndbare end de kraftige slidstærke modeller. Når du vælger shorts, bør du også se på udvalget af lommer og overveje, hvad du plejer at bære rundt på i lommerne på ferien eller på turen. Lommerne på vores shorts er placeret forskellige alt efter model. Nogen har klassiske lommer på siden af låret, mens man i dag oftere ser modeller, hvor lårlommen er placeret foran på låret. Dette er en smagssag for den enkelte.

Lazy loading test image

Pasform

Vi har shorts i mange forskellige modeller, nogle har længere ben og går ned til knæene, mens andre er lårkorte. Ligesom shortsene varierer i længde, varierer de også i, hvor tæt de sidder. Nogle modeller sidder løst og er luftige, mens andre sidder tæt ind til benene med elastisk materiale. Det er altså op til dig, hvilken pasform du ønsker og synes, er mest behagelig. Når du køber shorts, skal du være opmærksom på, at der er forskel på herre -og damemodeller. Pasformen på en damemodel er anderledes end en herremodel, da mande og kvinde kroppe er forskellige. Kvinder har generelt større og bredere hofte og numse, og det er shortsene syet efter.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00