4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Herresko

Der findes ikke noget værre end dårligt fodtøj, hvor du ender med ondt i fødderne sidst på dagen. Vi går meget op i, at vores herresko er behagelige og gode at gå i. Vi vægter derfor komfort højt og hjælper dig, så du får valgt det rigtige par sko.

Lazy loading test image

Herresko, der er gode at gå i

Sko til mænd er meget forskellige. Det er de fordi, at de er designet til forskellige former for brug. Hvilke sko du skal vælge afhænger derfor af, hvad du primært skal bruge dem til. Går du meget i løbet af dagen, kan en åndbar og let sko være det rigtige valg. Opholder du dig meget udenfor, kan det være rart med en vandtæt sko, her er en Gore-Tex membran yderst populær. Går du mange ture i skoven eller tager på dagsvandreture, kan en let vandresko eller en sko med vibram såler være et godt valg. Når du går på ujævnt underlag, er et godt greb i sålen og en mere stiv sko nemlig godt for din fod. Det aflaster og støtter din fod, så du ikke vrikker rundt, glider eller får hårde stød op gennem foden.

Vandresko til mænd

Skal du på vandretur, er en vandresko oplagt. En vandresko er robust og kan holde til udfordrende terræn og en tung rygsæk. Det kan den fordi, at den har en hård sål og generelt er en stiv sko. På den måde skåner og støtter skoen dine fødder. Det er vigtigt, at du kigger i beskrivelsen af vandreskoene, da de ikke allesammen er lige stive og derfor ikke er egnet til samme længde vandreture. Der findes også lette vandresko. Det vil sige, at du kan få en sko, der støtter din fod optimalt, men ikke er helt lige så stiv og hård, som en almindelig vandresko er. En let vandresko er god til hverdagsbrug, hvis du f.eks. går ture i skoven eller går mange kilometer i løbet af dagen.

Lazy loading test image

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Når du skal ud og investere i et par nye herresko, er der flere ting du skal spørge dig selv om inden. For hvilket par du skal have kommer meget an på dine behov. Det kan være at du godt kan lide at gå en masse, så vil et par vandresko med ekstra støtte være helt ideelle. Det kan også være du bare gerne vil have lidt ekstra støtte, eller en mere behagelig sko at gå rundt i. Der kan være mange ting, som man skal tænke på. Det vigtigste er bare at spørge sig selv om til hvad og hvordan man vil bruge skoen. På den måde kan man allerede komme langt og finde sin næste herresko. Du kan se under de forskellige sko hvad de kan og ikke kan. På den måde kan du hurtigt og nemt finde den rette herresko til dig.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har et super bredt udvalg af herresko til alle slags forhold. Vi sigter efter hele tiden at have noget forskelligt på lager for at vi kan tilbyde sko til lige præcis dine behov. Vi håndplukker selv vores varer for at vi selv kan stå inden for det vi tilbyder dig. Vi har blandt andet valgt sko fra mærker som Salomon, Hanwag, og Haglöfs.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00