4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre strømper

Ligemeget om du er meget aktiv eller sidder stille det meste af dagen, er det rette par strømper vigtigt, så dine fødder hverken fryser eller sveder. Et par strømper, der indeholder en højre og en venstre strømpe, kan sikre dig den bedste komfort.

Lazy loading test image

Vælg de helt rigtige herrestrømper

Der findes mange forskellige strømper, og det er ikke ligemeget, hvilket et par du vælger, selvom mange mener, at en strømpe bare er en strømpe. Men sådan er det ikke helt. Nogle strømper er nemlig bedre til fysisk aktivitet, mens andre er meget varmegivende. Så alt efter om du skal bruge dem i hverdagen, eller hvor og hvornår du skal på tur, skal du vælge det rigtige par strømper til formålet. Skal du ud og vandre eller dyrke sport, skal du vælge et åndbart og svedtransporterende materiale. Her vil uld f.eks. være et godt materiale. Uld er generelt et rigtig godt materiale at bruge i strømper. Tynde uldstrømper er gode, når det er varmt, mens tykke uldsokker er gode, når det er koldt. Uld er nemlig temperaturregulerende. Nogle strømper til mænd har forstærkninger i form af kraftigere materiale på hælen, knysten og tæerne, da disse områder har brug for ekstra beskyttelse og hurtigere bliver slidt.

Materialevalg

Alle herre strømperne har en eller anden grad af uld i sig, for at give fødderne det bedst mulige klima. Når der er uld i strømperne, bliver de naturligt lugt-resistente og temperaturregulerende. En strømpe, der indeholder uld, giver altså den bedste håndtering af fugt, når du bevæger dig under varmere himmelstrøg eller blot får varmen i løbet af dagen på vandreturen. Modsat vil en uldstrømpe også tilføre dig meget varme, hvis dine fødder bliver kolde. Døjer du med varme eller kolde fødder til hverdag, anbefaler vi klart, at du køber et par strømper til herrer i uld.

Lazy loading test image

Fordele ved højre/venstre strømper til herrer

Vælger du et par herrestrømper fra Falke, får du højre og venstre strømper til herrer. Det betyder, at strømperne er syet, så de passer til enten din højre eller venstre fod. På den måde undgår du, at der er for meget overskydende materiale ved tæerne. Du opnår samtidig en strømpe, der sidder mere til omkring foden og føles skræddersyet.

Lazy loading test image

Mærker

Herrestrømper er ikke altid bare herrestrømper. Hvis man er ude på en god lang gåtur, kan strømperne meget hurtigt blive din fjende, hvis de ikke er ordentlige. Derimod kan de omvendt også blive guld værd hvis de er ordentlige. Det gælder om at have de strømper til herrer de passer bedst til en selv, og som man bedst selv kan lide. På baggrund af dette har vi også et meget bredt udvalg af herrestrømper på lager. Det har vi for hele tiden at kunne tilbyde dig lige præcis de Herrestrømper du har brug for. Vi har for eksempel strømper fra mærker som, Falke og Smartwool.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00