4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Herre vandrestøvler

En herre vandrestøvle er en hård støvle, der har en robust sål. Den er bygget til at aflaste og støtte dine fødder, når du bærer en tung opbakning og vandrer i udfordrende terræn. Der findes mange forskellige vandrestøvler.

Lazy loading test image

Hvorfor vælge herre vandrestøvler fremfor almindelige herresko?

Står du og skal på tur enten i fjeldet eller i det danske sommerland, anbefaler vi et par gode herre vandrestøvler, da de i langt højere grad støtter fødderne og er bygget til at klare mere belastning end f.eks. et par løbesko. Vandrestøvler til herrer er stivere end normale sko, hvilket mange umiddelbart ikke synes er behageligt. Men hvis du tager et par gummisko på, vil dine fødder bliver udmatte og trætte efter ingen tid. Med herre vandrestøvlernes stive sål, kan du gå i ujævnt terræn i lang tid af gangen. Du vil altså vinde en masse ved at købe et par ordentligt vandrestøvler til herrer, også selvom du “bare” skal på vandretur i Danmark.

Vandtæthed og åndbarhed i herre vandrestøvler

Hvis du vandrer i Danmark eller andre steder, hvor det tit regner, foretrækker mange en vandtæt herre vandrestøvle. Hvis du får våde og kolde tæer, er det nemlig lige pludseligt ikke så sjovt at være på tur længere. Noget andet er, at et par vandrestøvler til herrer, der ikke er vandafvisende vil blive utroligt tunge, hvis det begynder at regne. Når du køber et par herre vandrestøvler, skal du tage stilling til, hvor åndbare de skal være. Åndbarheden kommer helt an på, hvor lang tid af gangen du skal have dem på, og hvor varmt der er, mens du er afsted.

Lazy loading test image

Stivhed i vandrestøvler til herrer

Tager du på dagsvandreture eller vandreture, hvor du sover på hostel, behøver dine herre vandrestøvler ikke være voldsomt stive. Du skal tænke på, at jo længere turen er, jo mere opbakning skal du have med, og jo mere kræver det af dit fodtøj. Jo mere det kræver af dine vandrestøvler, jo stivere skal de være.

Lazy loading test image

Skaftet på herre vandrestøvlen

Vandrestøvler til herrer fås både med højt skaft og lavt skaft. Det henviser til, hvor højt støvlen går op omkring anklen. Ved en højskaftet herre vandrestøvle, får du langt mere støtte omkring foden, og du kan i højere grad holde fødderne varme og tørre. Vandrestøvler med et lavt skaft giver også god støtte, men du kan f.eks. ikke gå i lige så dybt i vand, som du kan med nogle højskaftede herre vandrestøvler.

Gode råd med på vejen

Køb gerne dine herre vandrestøvler et stykke tid inden din vandretur, så du kan nå at gå dem til. Hvis de er gået til, får du ikke lige så mange vabler, når du er afsted. Vælg altid vandrestøvler til herrer, der sidder godt. Turen kommer til at føles længere, end den egentligt er, hvis din fod rutcher rundt, eller det klemmer om tæerne. Vælger du et par gode herre vandrestøvler i høj kvalitet fra start, kan du have glæde af dem i flere år frem. Vandrestøvlerne til herrer fra Hanwag er solidt byggede og holder uden problemer i mange år ved normalt brug og korrekt vedligeholdelse.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00