4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Imprægnering

For at du får det maksimale ud af dit tøj og udstyr, er det vigtigt, at du med jævne mellemrum imprægnerer det. Når du efterbehandler dit tøj, bevarer du nemlig membranernes åndbarhed og vandtæthed. Noget imprægnering skal sprayes på, mens andet skal vaskes på. Noget imprægneringen kommer også i voksform, som varmes op, før det påføres.

Lazy loading test image

Hvorfor er imprægnering vigtigt?

Imprægnering er altid godt at bruge, når du ønsker, at dine ting skal holde i lang tid. Med imprægnering forlænger du produktets levetid, og du optimerer blandt andet den vandtætte funktion, produktet allerede har. Imprægnering fungerer altså som et beskyttende lag. Vi anbefaler, at du imprægnerer dit tøj eller udstyr inden, at du tager det i brug og efterfølgende med jævne mellemrum. Du skal altid gøre din genstand ren og lade den tørre inden, at du bruger imprægnering på den. Tjek altid hvilken slags imprægnering der er mest optimal til det produkt og det materiale, som du skal imprægnere.

SÅDAN ANVENDER DU IMPRÆGNERING

Imprægner dine ting inden du tager dem i brug og løbende efterfølgende for at forlænge levetiden. Inden du går i gang, skal du grundigt rengøre den genstand, som du gerne vil imprægnere og bagefter lade den tørre helt. Når du imprægnerer, skal du sørger for, at imprægneringen bliver fordelt jævnt på hele fladen. Nogle imprægneringer vasker du på, mens du sprayer andre på. Hvis der kommer lidt for meget på, så imprægneringen begynder at løbe eller danne dråber, kan du blot bruge en ren klud og gnide det overskydene imprægnering ind i produktet.

Lazy loading test image

IMPRÆGNER DIT UDSTYR

Påfør et beskyttende lag imprægnering og undgå vand i skoene, jakken og alt dit andet udstyr. Vælg mellem spray eller wash-in imprægnering til gode priser.

Lazy loading test image

NIKWAX

Her hos Trekk-Sale.dk, vil vi selvfølgelig tilbyde noget af det bedste imprægnering på markedet. Derfor forhandler vi for eksempel Nikwax. Nikwax blev etableret i 1977 da de opfandt imprægnering til sko. Siden da er det gået stærkt. De tilbyder nu et bredt udvalg af imprægnering og er en af de førende producenter i verden.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00