4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Klatreudstyr

Klatring er en voksende sport i Danmark, selvom vi ikke lige umiddelbart har naturen til det. Til gengæld kommer der flere og flere indendørs muligheder for at klatre. Klatring er en udfordrende sport, hvor sikkerheden er det vigtigste både for nybegyndere og erfarne.

Lazy loading test image

Godt og sikkert klatreudstyr

Når det kommer til klatreudstyr, gør vi meget ud af, at det er ordentligt og af høj kvalitet. Sikkerheden er ganske enkelt ikke noget at spøge med. Så har du brug for hjælp til at vælge det helt rigtige udstyr, er du altid velkommen til at ringe til os. Er du lige begyndt i klatreklub, har vi et startsæt fra Petzl, der indeholder alt det nødvendige til at begå sig på væggen. Derudover er en kalk bold rigtig god, da den bruges til at forbedre dit greb. Vi har også gode, solide karabiner og seler, der er beregnet til klatrevæggen eller til gletsjerturen. Er du ny i klatring, kan det ikke understreges nok, at du kun må købe karabiner, seler mm., der er beregnet og godkendt til klatring. Alt andet er farligt.

Hvilket klatreudstyr har vi?

Vi har alt det mest nødvendige klatreudstyr på lager. Vi har bl.a. seler, karabiner, kalkposer, reb og belay. Alt dette er det mest nødvendige for at komme i gang med at klatre.

Lazy loading test image

Hvilke mærker kan man købe klatreudstyr i?

Der findes mange forskellige mærker til klatring. Vi har dog valgt at føre klatreudstyr fra Petzl, da det er et meget anerkendt klatremærke. Petzl blev dannet i 70'erne af den franske huleudforkser Fernand Petzl. Petzl har vundet mange priser for deres fantastiske produkter.

Lazy loading test image

Hvor kan man klatre i Danmark

Der findes mange gode klatre vægge og indendørs klatresteder i Danmark. DGI har mange gode klatrevægge i blandt andet Aarhus, Aalborg og København. Der findes også ret høje klatrevægge i Danmark. Den højeste finder man i Street Dome i Haderslev. Denne klatrevæg er 30 meter høj og er udendørs.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00