4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Knive & Værktøj

På turen kan der ske mange ting, og af og til er der brug for en tang eller en kniv. Vi har et stort udvalg af forskellige stykker værktøj, som passer til vildmarksturen eller campingpladsen. Kniven er det vigtigste og mest alsidige værktøj. Herefter er der mulighed for at udvide med forskellige multitools, der indeholder massere af funktioner.

Lazy loading test image

Multitools

Vi har et stort udvalg fra Gerber, som leverer knive og værktøj i høj kvalitet til overkommelige priser. Især deres multitools er populære, da du får flere værktøjer i én. Dette er genialt, når du skal på tur, og ikke har så meget plads at pakke i. Der findes mange forskellige multitools, der indeholder forskellige værktøjer og redskaber. Skal det være simpelt, kan du med fordel vælge en model, hvor der både er kniv, saks og en enkelt skruetrækker eller tang. Så kan du klare de fleste situationer. Du kan også vælge en mere avanceret model, hvor du får mange flere værktøjer og redskaber med.

Knive og økser

Skal du på friluftstur er det en god ide at overveje, om du får brug for en kniv eller økse. En økse er god at have med, hvis du gerne vil lave bål. En økse er dog meget upraktisk og tung at transportere. En kniv kan bruges i langt flere situationer, og den er nemmere at have med i rygsækken eller bæltet. Franske Opinel har en lang og stolt tradition for at lave knive. Her får du en god traditionel foldekniv, som med garanti holder i mange år. Konstruktionen er simpel, men holdbar, og kniven er nem at slibe og at holde skarp. Modellen vi har er No8, som er den mest almindelige størrelse fra Opinel.

Lazy loading test image

Lommelygte

Her på siden kan du også finde din næste lommelygte. En lommelygte kan være rigtig smart at have på de sene timer når mørket har sænket sig. Uden en lommelygte kan det meget hurtigt blive svært at se noget som helst. Med en lommelygte kan man lyse ting op om natenn og når det er mørkt. På den måde bliver mørket ikke en hæmsko for en.

Lazy loading test image

Mærker

Det er vigtigt at knive, økser og lignende kommer fra nogle ordentlige mærker. Det skal kort sagt bare fungere med det samme. Der er ikke noget værre end hvis ens kniv eller økse for eksempel ikke virker. Vi kan stå 100% inde for vores produkter her hos Trekk-Sale, og du kan være helt sikker på at du får noget ordentligt. Vi har blandt andet fra mærker som, Gerber og Helko.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00