4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Lamper & Lygter

Når du befinder dig i f.eks. et mørkt telt eller bil, kan det være svært at se noget og finde det, du skal bruge. Derfor er en god lygte alfa omega, når du tager på tur. Vælger du en af vores pandelamper, har du sågar hænderne fri til at arbejde, da du ikke skal bruge en hånd til at holde lygten.

Lazy loading test image

Hvor mange lumen er nødvendigt?

Når du vælger din næste lommelygte eller pandelampe, bør du være opmærksom på, hvad du skal bruge den til og hvor kraftigt et lys, der er behov for. Hvor kraftigt lygten lyser, ser du på antallet af lumen. 100-200 lumen er et fint arbejdslys på tæt hold, men skal du lyse mere op, eller se noget på længere afstand, anbefaler vi at gå op i 300-400 lumen. Mange lygter kan lyse med to eller tre forskellig lysstyrker, da en lygte, der lyser meget kraftigt også hurtigere løber tør for batteri. Med en lygte hvor du selv kan bestemme lysstyrken, kan du spare på batteriet, når der ikke er behov for så kraftigt lys.

Pandelamper fra Silva

Med en pandelampe er lyset altid fokuseret derhen, hvor du kigger. Samtidig har du dine hænder fri, og du kan derfor nemt lede efter noget i teltet, eller bruge den, mens du arbejder. En pandelampe er også god, hvis du løber en tur i mørket, eller går en tur med hunden i skoven eller andre steder, hvor der ikke er gadelamper. Silva har siden 1933 produceret kompasser, som vi i dag kender fra orientering og navigation i naturen. I 1935 lancerede de deres første pandelampe, og de har siden da været mange friluftsfolks foretrukne mærke. De leverer kraftige pandelamper i ordentlig kvalitet til rimelige priser. Med en pandelampe fra Silva, får du en pandelampe, som holder i mange år frem.

Lazy loading test image

Lygter

En pandelampe er altid lækker at have på. Man kan nemt se og den lyser det op du kigger på. Dog er det ikke altid at man har en pandelampe på og til rådighed. Der er også nogen gange hvor man ikke kan lyse det man vil op fra panden. Her kommer den almindelige lommelygte ind i billedet. En lommelygte er dejlig nem og du kan have den i lommen hele tiden. På den måde kan du bare lige trække den frem, når du har brug for noget ekstra lys.

Lazy loading test image

Mærker

Her på siden Trekk-Sale går vi rigtig meget op i at have alt det rigtige udstyr. Vi er lidt af nogle grejnørder, og det gælder selvfølgelig også lamper og lygter. Vi går efter at tilbyde det allerbedste på markedet til dig. Så er vi sikrer på at der intet er galt med produkterne. Derfor har vi selvfølgelig også lamper og lygter fra mærker, som Silva og Gerber. Det er noget af det bedste du kan finde, og du kan stole på udstyret hver gang.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00