4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Rejsetasker

Der findes en masse forskellige slags rejsetasker, som egner sig til forskellige slags rejser og destinationer. De rejsetasker vi forhandler, er gode, hvis du skal bære rundt på din taske. Måske skal du på interrail, eller måske er det bare besværligt med en kuffert, når underlaget er ujævnt eller meget blødt.

Lazy loading test image

Robuste og rummelige rejsetasker

Vores rejsetasker er meget robuste og slidstærke, hvilket lægger om til udendørsbrug. Dog er robustheden ikke kun brugbar på friluftsture, interrail eller jordomrejser. En robust taske er også god i lufthavnen, på vej til storbyferier, hvor den kan få nogle slag og blive kastet rundt med. Vi har rejsetasker i alle størrelser og fælles for dem alle er, at de har nogle gode, rummelige og ikke mindst overskuelige rum. Når du vælger rejsetaske, er størrelsen ikke ligegyldig. Skal du bære meget på tasken, er det nemlig dumt at have købt en alt for stor taske. Ofte sker der nemlig det, at vi fylder alt taskens plads ud, når vi pakker. Er tasken så for stor, vil du komme til at bære rundt på ting, du ikke får brugt.

Hvorfor vælge en rejsetaske med hjul?

Selvom vi alle engang imellem drømmer os væk på eksotiske ferier, eller forestiller os selv på en øde vildmarkstur, er det sjældent, at rejsen rent faktisk ender der. Som regel hedder det et par overnatninger med arbejdet og måske en tur hjem til svigerfamilien. Her kan det være oplagt med et par hjul på tasken. Rejser du meget i lufthavne og storbyer, er hjul under tasken virkelig praktiske og kan skåne din ryg. Rejsetaskerne vi har, er noget mere slidstærke og kan klare lidt mere end bare asfalt. Hjul og håndtag er forstærket, og du får derfor noget mere for pengene, når du vælger en rejsetaske fra en outdoor-producent.

Lazy loading test image

Beskyttelse til rejsen

Det er ikke nogen hemmelighed, at ens bagage under transport kan være i fare for at blive beskadiget. Specielt hvis man skal med fly og tasken skal igennem helle møllen. Her kan den blive kastet lidt med og ramme nogle kanter og lignende. Derfor kan man få beskyttelse til sine tasker og rygsække. Det er et slags cover man putter udenom, som så beskytter under transport. Det er rigtig smart da ens rygsæk eller taske, så kan holde i noget længere tid.

Lazy loading test image

Håndbagage til rejsen

Lige meget hvilken form for transport man er afsted med, vil en lille taske til håndbagage altid være lækker. Det gøre hele rejsen noget nemmere hvis du har en lille taske til alle de brugbare ting under en rejse. Det kan være toiletsager, som tandbørste og tandpasta. Det kan også være pung, eller nogle små snacks. Med en lille rejsetaske kan du have alt dette med og gøre turen noget bedre og nemmere. De kan findes i flere forskellige modeller og farver.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00