4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Rygsække

Der findes utroligt mange forskellige rygsække. Vi har både rygsække til helt konkrete formål og rygsække, der kan rumme flere forskellige gøremål. Hos os kan du både finde skoletasker, vandrerygsække, dagsturstasker og rygsække fra Camelbak med drikkesystemer.

Lazy loading test image

Rygsække til alverdens anledninger

Vi har et stort sortiment af rygsække til forskellige formål. Ligeledes har vi et utal af farver, størrelser og modeller, alt efter hvilke ønsker du har til din rygsæk. Komfort og pasform er vigtigt, men også praktiske funktioner, såsom lommer eller drikkesystemer, spiller en rolle i dit valg af rygsæk. Du skal nemlig først og fremmest tænke over hvilken aktivitet, du skal bruge rygsækken til. Og du skal overveje, hvilke krav du har til din kommende rygsæk. Skal der være plads til både tøj, mad og soveudstyr? Eller har du brug for en mindre taske, som kun kan rumme få, nødvendige ting?

Tilbehør til rygsække

Skal du bruge din rygsæk til friluftsture, bør du overveje, om du har brug for et regnslag til din rygsæk, så du undgår at dine ting bliver gennemblødte. Et vandtæt overtræk er altså uundværligt, hvis du vandre i Danmark eller andre lande, hvor det kan begynde at regne. Skal du bruge din rygsæk til vandring eller på dagsture, så er karabinhager også helt uundværlige. Karabinhager er geniale til at hænge ting fast på din rygsæk, så du let kan komme til dem, mens du går. Mange hænger en drikkedunk eller et par handsker fast på deres rygsæk.

Lazy loading test image

Lazy loading test image

Sidder rygsækken rigtig?

Det er yderst vigtigt, at din rygsæk er behagelig at have på. Det er træls at gå rundt med en rygsæk, som ikke sidder godt. Og det slider på din skuldre og ryg, hvis den ikke sidder rigtigt. Hvis du skal bruge din rygsæk i mange timer af gangen og have meget vægt i den, er det endnu mere vigtigt, at den sidder rigtigt på din ryg og skuldre. Når du vælger rygsæk, må den må ingen måde gøre ondt eller gnave. Mange rygsække kan justeres på alle muligheder måder, så de kan komme til at sidde rart. Inden du skal bruge rygsækken, vil vi anbefale, at du bruger godt tid på at indstille den, så den sidder godt.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00