4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Sko-tilbehør

Når du køber sko og støvler af høj kvalitet, kan godt tilbehør sikre, at du får det maksimale ud af dit nye køb. Vi har især et stort udvalg af såler fra Sidas, som giver dig den støtte, din fod har brug for. Ligeledes kan du tilkøbe snørebånd, imprægnering eller rensere, der kan fjerne dårlig lugt.

Lazy loading test image

Såler til sko og støvler

Indlægssåler er ikke kun for folk med skæve fødder. Gode såler kan være årsagen til, at du bliver endnu gladere for dine nye vandrestøvler eller sko. Med en god sål kan du forbedre komforten, og du får mere støtte. Nogle såler er lavet til vinterbrug og hjælper med at varme dine fødder. Vores indlægssåler er god til vandring, så når du køber et par vandrestøvler eller vandresko, kan du med fordel bestille et par såler med. Man kan købe såler med lav svang, mellem svang, og høj svang.

Pleje og vedligeholdelse

Som ejer af et godt par støvler eller sko er vedligeholdelsesprodukter altid en god ide. Hos os finder du imprægneringsvoks -og spray, så du kan forlænge støvlens eller skoens levetid og opretholde den vandafvisende effekt. Vi har også forskellige skorens, så du nemt kan fjerne snavs eller dårlig lugt.

Lazy loading test image

Snørebånd

Hvis dit gamle snørebånd er gået i stykker, men skoene stadig har flere år i sig, vil det være rart med et par nye snørebånd. Det kan du selvfølgelig også finde her. Du kan få snørebånd i mange forskellige længder, så du får det der passer bedst til dine sko og dine behov. Det smarte ved at købe et par nye snørebånd til sine sko, er også at man kan vælge et lidt mere farverigt snørebånd, og gøre sine sko lidt mere personlige.

Lazy loading test image

Mærker

Når det gælder tilbehør til sine sko er det vigtigt at det er nogle ordentlige produkter. Lige meget om det er sål, snørebånd, eller vedligeholdelse. Vi går meget op i at tilbyde det bedste af det bedste. Det gælder specielt vores såler også. Sålen er meget vigtig i sko og derfor har vi også såler fra Sidas. Med Sidas kan vi være sikrer på at få det bedste. Når vi snakker snørebånd og vedligeholdelse har vi et bredt udvalg fra blandt andet Hanwag og Ecco.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00