4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Sko

Er du hele tiden på farten, elsker du gå lange ture, eller har du et arbejde, hvor du går meget rundt, så er det vigtigt med et godt par sko. Er du platfodet eller har andre problemer med dine fødder, er det også ekstremt vigtigt med et ordentligt par sko, der har en støttende sål og konstruktion.

Lazy loading test image

Hverdagssko

Livet er for kort til at gå i dårlige sko, der gnaver, trykker eller gør ondt. Dette kan til dels undgås ved at købe den rigtige størrelse, men mest af alt handler om den enkelte sko’s komfort og støtteevne. Vi har en masse sko, der er gode til hverdagsbrug, hvor du hverken går på kompromis med kvaliteten, komforten eller designet. Hos os finder du nemlig fleksible, funktionelle og slidstærke sko, du kan bruge til diverse aktiviteter. Skoene er selvfølgelig ikke ens og kan derfor ikke helt de samme ting. Nogle er gode til en aktiv livsstil, mens andre er mere alsidige. Nogle er beregnet til varmt vejr, mens andre er gode i regn og slud. Der burde derfor være et par sko, der passer til din hverdag.

Outdoorsko

En god outdoorsko vil til hver en tid også være god at bruge til hverdag. Er du vant til at gå mange ture, eller arbejder du som tjener, pædagog eller andet, hvor du får mange kilometer i bene hver dag, er et par outdoorsko helt oplagte at bruge til hverdag også. Skal du på tur ud i det blå, er en outdoorsko rar at have. En outdoorsko er slidstærk og kan holde til vind og vejr. Derudover er den god til naturens udfordrende underlag, f.eks. er mønsteret under sålen designet sådan, at du står bedre fast. Alt i alt er en outdoorsko perfekt til friluftslivet, hvor der er behov for komfort, robusthed og den rette støtte til foden.

Lazy loading test image

Vandtætte og åndbare sko

Mange vil umiddelbart tilvælge vandtæthed, hvis de har muligheden for det. Men vandtæthed er ikke altid det rette valg, da det nogle gange bliver en belastning frem for en hjælp. Når en sko er fuldstændig vandtæt, er den nemlig ikke særlig åndbar. Åndbarhed er vigtigt, når temperaturen er høj, og når du er fysisk aktiv. I disse tilfælde har du brug for at kunne komme af med varmen, og her vil en vandtæt sko være det forkerte valg. Vandtæthed er derimod rart og praktisk, hvis det regner meget, når du bruger skoene. Går du udenfor i længere perioder af gangen, er det vigtigt, at du kan holde dine fødder tørre, især hvis det er koldt. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket behov du har, hvornår på året du skal bruge skoene, og hvad du skal bruge dem til.

Lazy loading test image

Mærker

Vi har et super bredt udvalg af sko til alle slags forhold. Vi sigter efter hele tiden at have noget forskelligt på lager for at vi kan tilbyde sko til lige præcis dine behov. Vi håndplukker selv vores varer for at vi selv kan stå inden for det vi tilbyder dig. Vi har blandt andet valgt sko fra mærker som Salomon, Hanwag, og Haglöfs.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00