4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Skoletasker

Vi bruger vores skoletaske mange timer gennem vores liv, og det er derfor vigtigt, at den er slidstærk og praktisk. Vores behov og ønsker til en skoletaske varierer meget. Derfor har vi et bredt sortiment bestående af kvalitets tasker i mange forskellige modeller og designs.

Lazy loading test image

Det smarte ved skoletasken

En skoletaske er sjovt nok til at have med i skole. Alle der går i skole har brug for en skoletaske. Det er lige meget om man går i folkeskole, gymnasiet, eller på universitetet, alle steder har man brug for en skoletaske til at transportere sine ting. I skoletasker er der plads til alle de bøger du får i skolen, men også ipad eller computer, samt oplader til. Skoletasker er typisk dejlig nemme at have med sig og fylder heller ikke altid så meget, som for eksempel en vandretaske kan gøre.

Plads til computer

I de fleste skoletasker er der lavet plads til at opbevare sin computer, ipad eller lignende i. Det er en af de vigtigere lommer i skoletasken, da elektronik mere og mere bliver en del af hverdagen. Modsat før i tiden bliver alt skolearbejde næsten lavet på computer eller andet elektronik. Netop derfor er det også vigtigt med en lomme i skoletasken, som kan beskytte ens elektronik. Mange skoletasker har også ekstra rum til at opbevare oplader og ledninger i, så man ikke løber tør for strøm i skolen.

Lazy loading test image

Ruminddeling

Alle skoletasker har det tilfælles, at de er designet til at opbevare bøger, elektronik og andre skolerelateret sager. Dog er de ikke allesammen designet ens. Nogle skoletasker er lavet hvor der kun er 1 stort rum, og så nogle få mindre til for eksempel computer, eller ledninger. Andre skoletasker har flere rum, som er lavet for at kunne holde tingene adskilt. Det kan være at der er et rum til madpakken, et rum til bøgerne, et rum til computer og så videre.

Lazy loading test image

Producenter

Da vi er en outdoor butik fokusere vi også på at have outdoor mærker i vores sortiment. Det gælder også vores skoletasker. Heldigvis laver outdoor mærker også rigtig mange fede skoletasker, med høj funktionalitet. Faktisk er nogle af skoletaskerne fra outdoor mærker typisk bedre, da de er noget mere robuste og kan holde til meget mere. På den måde holder skoletasken meget længere tid. Vi har blandt andet skoletasker fra mærker som, Fjallraven, Dakine, og DB Journey.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00