4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Små tasker

I kategorien “Små tasker” finder du alle former for små tasker, såsom pakkeposer, små duffelbags og gear bags. Vi har desuden også det, man i gamle dage kaldte for en “pengekat”. Herudover har vi et udvalg af forskellige punge og toilettasker, som passer til den aktive livsstil eller friluftsturen.

Lazy loading test image

Hvad er små tasker?

Gruppen små tasker kan være rigtig mange ting. Generelt er små tasker et meget bredt emne. Du kan derfor her på siden blive klogere på hvad vi mener med små tasker. Det er nemlig helt simpelt, som ordene fremstår mindre tasker. Det vil sige for eksempel håndtasker, toilettasker og så videre. Det er meget forskelligt hvad de forskellige små tasker skal kunne, men fælles er at de meget nemme at transportere rundt, da de er små.

Håndtasker

Som nævnt tidligere kan små tasker være rigtig mange forskellige slags tasker. Men en af dem er dog håndtasken. Håndtasken er nemlig en lille taske, der gør det nemt at bærer tasken i hånden. Der er ikke plads til voldsomt meget i en håndtaske, men dog til alt det nødvendige. Det kan være din pung, nøgler, telefon, eller noget helt fjerde. Håndtasken kan være forskelligt designet. Nogle er bare en lille taske med stort rum, mens andre er ruminddelt. Det er helt op til den individuelle hvad man mest er til. Det er ikke fordi den ene er bedre end den anden.

Lazy loading test image

Toilettaske

Små tasker kan også være den klassiske toilettaske. Toilettasker er meget dejlige at have med på tur. Lige meget hvilken slags tur det er og hvorhen. I alle rejser og ture har man næsten brug for en toilettaske til at have alle sine toiletsager i. Det hele er bare lidt nemmere hvis man har samlet alle tingene, som tandbørste, deodorant, tandpasta osv. i en lille taske. Derfor kan du selvfølgelig også finde toilettasker her på siden.

Lazy loading test image

Pung og sleeve

Selve gruppen små tasker, kan også bare være mindre funktionelle ting, som for eksempel en pung eller sleeves. En pung er rigtig god at have for at holde styr på alle sine kort man har, samt ens fysiske penge, selvom det ikke er noget man har så meget af mere. Punge kan fås i forskellige størrelser, alt efter hvad behovet er. Som nævnt kan sleeves også være små tasker. Det kan være sleeves til at beskytte din computer når du ikke bruger den. På den måde kan din computer være beskyttet mod slag eller lignende skader.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00