4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Kogegrej

Med et stormkøkken kan du lave mad lige præcist hvor og hvornår, du har lyst. Stormkøkkener kommer i forskellige størrelser, modeller og vægtklasser. Du kan også både finde stormkøkkener med gas og sprit. Vi har kvalitets stormkøkkener fra Trangia og tilbehør, så du kan udskifte din brænder eller købe et nyt velfungerende håndgreb.

Lazy loading test image

Det rigtige stormkøkken til dit behov

Først og fremmest skal du overveje, hvilken form for friluftstur du skal have dit stormkøkken med på. Skal du ud og vandre, vil du f.eks. gerne have et køkken, som vejer så lidt som muligt. Og har du trængt med pladsen, skal dit køkken være kompakt. Kendetegnene ved de Trangia stormkøkken som vi forhandler er, at de kan pakkes sammen, så de ikke fylder særligt meget. Dette er smart og praktisk ligemeget hvilken friluftstur, du har i tankerne. Derudover skal du tage stilling til, om du ønsker en gas -eller spritbrænder. Når du har fundet det rigtige stormkøkken, er det en god ide at afprøve det derhjemme. Vi anbefaler, at du lærer dit køkken godt at kende inden, at du tager det med på eventyr.

Sprit -eller gasbrænder?

De fleste Trangia stormkøkkener har en spritbrænder, da det er nemt og sikkert at bruge sprit. Sprit billigt og nemt at anskaffe sig (i hvert fald i Norden), dog forbruger du meget sprit, når du laver mad. Sprit har altså en lav brændværdi. Hvis du vælger et Trangia stormkøkken med spritbrænder, kan du altid tilkøbe en anden brænder senere, hvis du gerne vil skifte den ud. En gasbrænder er bedre til længere ture, da brændværdien er højere. Gas er let at anskaffe sig, men det er dyrere end sprit. Og hvis du rejser rundt i hele verden, bør du have en adapter med, så du kan bruge alle slags gasdåser.

Lazy loading test image

Lav det mad, som du har lyst til

Når du skal i gang med at kokkerere på dit stormkøkken, er det kun din fantasi, som sætter begrænsningerne for, hvilke måltider du kan lave. Mange har frysetørret mad med på deres ture, fordi det er nemt og hurtigt, og fordi det hverken fylder eller vejer meget i rygsækken. Du kan dog sagtens, med tålmodighed og god vilje, lave et mindre måltid fra bunden, hvis du f.eks. er på kanotur eller en dagstur, hvor vægt og pladsmangel ikke er noget problem. Husk dog på at nogle stormkøkkener er bedre til dette end andre, og du også bør vælge stormkøkken efter, hvilket slags mad du primært skal lave på det.

Lazy loading test image

Rengøring af dit stormkøkken

Sidst men ikke mindst skal du holde dit stormkøkken rent. Dette kan være svært, hvis du er ude naturen og ikke har adgang til vand. Sørg derfor for at fjerne madrester og fedt, når du har brugt køkkenet. Når du er kommet hjem fra din tur, skal du vaske dit stormkøkken ordentligt, hvis du ikke har haft mulighed for det, mens du var afsted. Følg vaskeanvisningen der fulgte med køkkenet (hvis der er en). Ellers skal du altid bruge varmt vand og opvaskemiddel til at vaske dit stormkøkken. Husk at tørre det det efterfølgende, så du undgår rust.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00