4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Tilbehør til tasker

Har du købt dig en god rygsæk eller taske til din næste rejse eller tur, er det godt at have udstyret i orden og have det rigtige tilbehør med. I denne kategori finder du netop de ekstra ting, der kan holde dine ting tørre i regn.

Lazy loading test image

Tilbehør til tasker

Er du rejst om på den anden side af jorden for at backpacke, eller står du i fjeldene på vandretur, er det nødvendigt selv at kunne ordne tingene. Det dur nemlig ikke, at du er afhængig af den rette butik i nærheden eller andre menneskers hjælp, hvis der ikke er nogen andre eller noget andet ud over dig i nærheden. Hvis din rygsæk går i stykker, bliver du nødt til at kunne lave den. En rygsæk der ikke sidder ordentligt på ryggen eller ikke kan justeres korrekt, kommer du ikke langt med. Det er derfor en god ide med ekstra stropper og spænder, så du selv kan fikse det, der er ødelagt. Andet tilbehør der altid er rart at have med, er et vandtæt etui til mobiltelefon og vandtætte pakkepose. På den måde kan du holde dine ting tørre, så de ikke går i stykker, og så du altid kan få tørt tøj på.

Karabinhager til tasken

Det er ikke altid at der er plads til alt hvad man har brug for undervejs på sin tur i tasken. Derfor skal man gerne kunne hænge nogle ting på tasken. På den måde kan man have mere med på sin tur. Dette kan gøres med karabinhager. Med karabinhager kan du sætte ting fast uden på rygsækken. Det for eksempel være en drikkedunk eller et håndklæde. Man skal ikke lade pladsen i rygsækken blive en begrænsning, når man blot har nogle karabinhager med. Man kan få karabinhager i flere forskellige størrelser og farver.

Lazy loading test image

Regncover til rygsækken

Det er ikke alle rygsække og tasker, som er vandtætte. Det kan også være at din rygsæk eller taske har være vandtæt, men så er blevet lidt slidt. I stedet for så at købe ne helt ny taske, kan du købe et regncover. Et regncover fylder ikke særlig meget og kan nemt puttes uden over din rygsæk eller taske. På den måde kan du nemt holde vandet ude af din taske.

Lazy loading test image

Mærker

Der er mange forskellige mærker inden under vores kategori tilbehør til tasker. Det er der også en helt speciel grund til. Her hos Trekk-Sale, går vi nemlig efter at have det bedste og mest solide at kunne tilbyde. Derfor udplukker vi selv hvad vi tilbyder til vores gæster her på siden. Vi sigter efter at have det bedste og bredeste udvalg på markedet. Derfor har vi blandt andet mærker, som Sea To Summit, Coghlans, og Tatonka til tilbehør til tasker.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00