4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Sandaler

Som nogen sværger til støvler og sko, er der andre, som ikke tager på tur uden sandaler. Der findes sågar folk, der går i sandaler hele året rundt, hvis de kan komme til det. Firmaet Teva har specialiseret sig i at lave nogle af de bedste vandresandaler på markedet. Sålerne er grove og kraftige, og de er derfor idéelle.

Lazy loading test image

Det rigtige valg af vandresandal

Skal du på vandretur om sommeren, bør du kraftigt overveje at pakke et par sandaler. Der er nemlig intet bedre end at skifte de varme vandrestøvler eller sko ud med et par luftige sandaler. Skal du kun bruge sandalerne, når du er nået frem til lejeren, kan du også vælge et par klip klapper. Ønsker du derimod at kunne vandre lidt i dine sandaler, skal du vælge nogle, som støtter dine fødder og har en ordentlig bund. Du skal derfor overveje, hvilken funktion dine sandaler har, når du er på vandretur. Er du usikker på, om du vil få sandalerne brugt, når du er afsted, kan vi kun sige, at det er svært at undvære et luftigt fodtøj, der er nemt at tage af og på, når du er i lejren. Om det lige skal være et par sandaler, er op til dig.

Sandaler til hverdag og vandring

Alle vores vandresandaler er mere robuste end normale “hverdagssandaler”, men det betyder ikke, at de ikke kan bruges til hverdag eller på en storbyferier. Tværtimod vil du bare være sikker på, at sandalerne er gode at gå langt i og kan holde til flere forskellige slags underlag. Når du vælger sandaler, skal du være opmærksom på, om det er en vandresandal eller en almindelig sandal. Der er nemlig forskel på, om sandalerne anbefales til kortere vandreture, til hverdagsburg, eller til vandreture med fuld oppakning. Teva laver en masse gode sandaler både til vandring og hverdagsbrug. Teva er også det oplagte valg til f.eks. børn eller folk, der gerne vil have et par slidstærke sandaler, som kan tåle lidt af hvert.

Lazy loading test image

Pasform

Sandaler sidder forskelligt alt efter model, og det er en smagssag hvilken form for sandal, man foretrækker. Nogle sandaler har flere tynde stropper, mens andre sandaler har færre tykkere stropper. Det er vigtigt, at din sandaler sidder behageligt, fordi du typisk ikke har en strømpe på under. Er sandalen for lille, eller sidder den bare ikke rigtigt, vil du med det samme kunne mærke, at den gnaver eller strammer. Det er også vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse. Ellers risikerer du, at stropperne og spænderne trykker de forkerte steder, når du bruger sandalerne. Af den grund har vi størrelsesguide til vores voksen sandaler.

Lazy loading test image

Bæredygtighed

Vil du gerne vælge bæredygtigt, når det kommer til dit fodtøj, kan du roligt vælge Teva. De arbejder under UK Modern Slavery Act, der sikrer komplet gennemsigtighed i forsyningskæderne for at undgå bl.a. børnearbejde. Derudover har Teva siden 2020 produceret alle deres nylonstropper af 100 % genanvendt plast.

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00