4.8 Trustpilot
Gratis ombytning

Vandtætte poser

Vandtætte poser er en vigtig del af oppakningen til vandreturen. Skulle det begynde at regne, kan man nemlig holde alle sine vigtige genstande tørre. Vandtætte poser fås i mange forskellige størrelser alt efter behov..

Lazy loading test image

Hvorfor skal man have vandtætte poser?

Vandtætte poser er vigtige at have for at kunne holde alle sine genstande tørre. Det er ofte ikke til at vide om der kommer regn når man skal ud på vandretur. Derfor skal man altid sørge for at man har en vandtæt pose eller et vandtæt cover. Vandtætte poser kan desuden bruges til at organisere alt udstyret så det er inddelt og nemt at finde i rygsækken.

Hvilken størrelse skal man vælge?

Dry bag, dry sack eller vandtætte poser som de også blot kaldes kan fås i mange forskellige størrelser. Her er det vigtigt at du vælger en størrelse som passer til dit behov. Skal du for eksempel kun bruge en dry bag til de vigtigste ting som mobil og pung, kan en pose på 2 liter være nok. Skal du derimod kunne have alt udstyret i den, hvis du for eksempel skal ud i en kano, kan det være en fordel at vælge en dry sack på +20 liter.

Lazy loading test image

Fylder vandtætte poser meget?

Nej vandtætte poser fylder og vejer ikke ret meget. De fås i mange forskellige tykkelser og størrelser, men fælles for dem alle er at toppen kan foldes ned til det man har fyldt posen op med. Har man derfor kun en halv fyldt dry bag, vil posen kun fylde det halve.

Lazy loading test image

Hvor meget vand en drybag holde til?

Drybags fås i mange forskellige tykkelser som kan modstå forskellige vandsøjletryk. De tyndeste og letteste vandtætte poser er kun beregnet til at have i en taske som ekstra pose. Omvendt kan nogle af de kragtigere vandættet poser/tasker klar vandsøjletryk på op omkring 20.000 mm. som kan bruges til at have med på vandet.

Sea To Summit størrelsesguide:

1 liter: Små ting til trekking 2 liter: Førstehjælpsudstyr eller hue/handsker 4 liter: Skaljakke eller andet overtøj 8 liter: En sovepose eller tørt tøj 20 liter: En tre-sæsons syntetisk sovepose plus en Reactor Liner 35 liter: Bruges som fuld pakkeforing til ultralette rygsække (30+ liter) natten over

KONTAKT OS

S. Stubsvej 20, 7080 Børkop
Telefon: 53362110
Email: support@trekk-sale.dk
Supporten er åben 10.00 - 15.00